ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний киянин намагався підпалити кабінет дільничного

Пояснити мотиви свого вчинку чоловік не зміг.

П'яний киянин намагався підпалити кабінет дільничного
Фото: facebook.com/поліція-Києва

У Києві затримали 30-річного місцевого жителя, який у стані алкогольного сп'яніння намагався підпалити кабінет дільничного офіцера поліції.

Про це повідомляють на сайті столичного управління НПУ.

"До чергової частини Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення про задимлення в підвальному приміщенні. По прибуттю на виклик правоохоронці з'ясували, що горить кабінет дільничного офіцера поліції. Пожежу ліквідували. На місці виявили запальничку, залишки згоряння і відбитки пальців", - йдеться в повідомленні.

Очевидцем став 21-річний перехожий, який розповів, що бачив, як невідомий громадянин через кватирку підпалив жалюзі і пішов. За наданими прикметами патрульні затримали 30-річного киянина, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чітко пояснити мотиви свого вчинку чоловік не зміг.

Надзвичайна подія сталася на вулиці Вацлава Гавела. Зараз пожежу ліквідовано, правоохоронці з'ясовують обставини інциденту.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, 31 травня в місті Мостиська Львівської області невідомі підпалили школу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram