ГоловнаСуспільствоПодії

Топ-менеджера цементної компанії пограбували в Києві на 6 млн грн (оновлено)

Грабіжники зв'язали його дітей і змусили віддати гроші, які були в будинку.

У ніч на понеділок у Києві пограбували директора великої цементної компанії, повідомило LB.ua джерело в поліції.

У його будинок увірвалися троє людей у масках. Під загрозою пістолета вони зв'язали двох дітей господаря і змусили віддати гроші - 500 тисяч гривень, 180 тисяч доларів і 30 тисяч євро.

Поліція має намір почати кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу - розбій.

Імені потерпілого не називають із міркувань анонімності.

Оновлення. На сайті поліції Києва повідомляють, що пограбування приватного будинку по вул. Бродівській відбулося близько 23:00.

Зловмисники перелізли через паркан, зв'язали дітей, забрали сейф і втекли, при цьому господарі цього навіть не помітили.

"У поліцію звернулася 45-річна господиня будинку: вона з чоловіком відпочивала на веранді, була гучна ввімкнена музика, її сини (14 і 20 років) були у своїх кімнатах на другому поверсі. Приблизно о 23:00 діти прибігли і розповіли, що в будинок зайшли четверо зловмисників у камуфляжній формі і балаклавах, зв'язали їх скотчем, вирвали з шафи на третьому поверсі сейф і втекти", - сказано в повідомленні.

Поліцейські біля паркану на вулиці знайшли частину драбини, на камері відеоспостереження висіла шкарпетка.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 5 ст. 186 (грабіж в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання від 8 до 13 років в'язниці.

Нагадаємо, в ніч на 10 червня в місті Буську (Львівська область) грабіжники підірвали банкомат і викрали з нього 187 тисяч гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram