ГоловнаСуспільствоПодії

Хуліган отримав вогнепальне поранення під час спроби відібрати автомат у поліцейського

Прокуратура й обласний главк розслідують подію.

Хуліган отримав вогнепальне поранення під час спроби відібрати автомат у поліцейського
Фото: zp.comments.ua

У неділю, 11 червня, в селі Великі Копані (Олешківський район Херсонської області) п'яний хуліган отримав вогнепальне поранення, спробувавши відібрати автомат у поліцейського.

Про цей інцидент повідомила прес-служба поліції Херсонської області.

Усе почалося з того, що в поліцію зателефонував місцевий житель і заявив про двох нетверезих чоловіків, які матеріли його і кидалися камінням. Появу поліцейських вони сприйняли агресивно, один із хуліганів підійшов до водія слідчо-оперативної групи, почав його ображати та погрожувати.

Потім він почав намагатися вихопити автомат, погрожуючи перестріляти поліцейських.

Під час чергової такої спроби поліцейський зробив попереджувальний постріл у землю, але куля рикошетом потрапила правопорушника в п'яту.

Олешківське відділення поліції відкрило кримінальні провадження за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, а також ч. 2 ст. 342 КК - за опір співробітникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків.

Керівництво обласного главку поліції призначило службове розслідування дій співробітників зі складу слідчо-оперативної групи. Законність дій поліцейського перевіряє також прокуратура Херсонської області.

Встановлено, що поранений був раніше засуджений. Йому 29 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram