ГоловнаСуспільствоВійна

За добу отримали поранення двоє бійців АТО

Бойовики 44 рази обстріляли позиції військових на Донбасі.

За добу отримали поранення двоє бійців АТО
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 44 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Двоє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку. У районі Новотроїцького терористи били зі 120-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів і озброєння БМП. Біля Водяного, Лебединського і Красногорівки обстрілювали укріппункти ЗСУ з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Поблизу Гнутового і Новогнатівки били з гранатометів, а в районі Павлополя і Новомихайлівки - з великокаліберних кулеметів. З БМП і стрілецької зброї також обстрілювали позиції морської піхоти поблизу Широкиного. У районі Новогригорівки застосовували озброєння БМП, а зі стрілецької обстрілювали захисників Талаківки і Чермалика.

На Донецькому напрямку з протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру бойовики обстрілювали Авдіївку і Шахту Бутівка. З протитанкових гранатометів і стрілецької зброї били по захисниках Верхньоторецька і Зайцевого. У районів Пісків активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстріляли опорні пункти ЗСУ в районі Новозванівки. З гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру вели вогонь по захисниках Троїцького, Кримського і Станиці Луганської. У районі Новотошківки вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, в неділю штаб АТО нарахував 18 обстрілів, про втрати не повідомляли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram