ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятьох військових поранено в понеділок на Донбасі

Зафіксовано 64 обстріли.

П'ятьох військових поранено в понеділок на Донбасі
Фото: Надано автором

За минулу добу російсько-окупаційні війська 64 рази обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі. П'ятеро військовослужбовців сил АТО отримали поранення.

На Приморському напрямку по захисниках Водяного ворог відкривав вогонь зі 122-міліметрової артилерії, мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Захисників Новотроїцького обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і гранатометів. По опорних пунктах поблизу Березового, Мар'їнки і Красногорівки стріляли з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів. По позиціях у районі Гнутового і Гранітного застосували протитанкові гранатомети. По захисниках Гнутового і Талаківки противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Морських піхотинців у Широкиному обстрілювали зі стрілецької зброї, а поблизу Мар'їнки активізувався ворожий снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку по захисниках шахти "Бутівка" застосували міномети калібру 120 мм і кулемети великих калібрів. Захисників Авдіївки й Опитного ворог накривав вогнем 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Зайцевого, Пісків і Луганського противник стріляв із гранатометів і кулеметів великих калібрів, а позиції в районі Кам'янки обстріляв з кулеметів великих калібрів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку захисників Кримського та Катеринівка противник обстрілював з мінометів калібру 82 мм, по захисниках Валуйського, Станиці Луганської і селища Донець застосував гранатомети. Опорні пункти в районі Лобачова обстрілювали зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, в неділю бойовики 44 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. Двоє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram