ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військовослужбовців поранені в зоні АТО за добу

Бойовики збільшили кількість обстрілів до 59.

Четверо військовослужбовців поранені в зоні АТО за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики збільшили кількість обстрілів позицій Збройних сил України до 59 разів, в результаті поранення отримали четверо бійців.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Епіцентром вогневого протистояння залишається Маріупольський напрямок. Позиції морських піхотинців у Широкиному терористи обстрілювали з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів, а укріппункти у Водяному - з 82-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Мар'їнки.

Поблизу Красногорівки, Гнутового і Павлополя противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. По захисниках Новогригорівки стріляли з озброєння БМП і протитанкових гранатометів. Поблизу Новотроїцького застосовували кулемети і стрілецьку зброю, в районі Березового великокаліберні кулемети.

На Донецькому напрямку з озброєння БТР, мінометів калібру 120 мм і 82 мм бойовики обстрілювали захисників Верхньоторецького. Зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП били також по опорних пунктах у районі Пісків. Міномети калібру 82, гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів застосовували в районі Авдіївки і Троїцького. З гранатометів і кулеметів обстрілювали захисників Кам'янки і Шахти Бутівка, з великокаліберних кулеметів - Опитного.

З протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали позиції ЗСУ під Новгородським і Луганським. В районі Пісків, Зайцевого та Троїцького активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів бойовики обстріляли захисників Новоолександрівки, а по опорних пунктах поблизу Донця вели вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, за даними ОБСЄ, минулого тижня на Донбасі загинули шість мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram