ГоловнаСуспільствоПодії

Екс-голову Тернопільської облради вбили у власному гаражі

Офіційного підтвердження смерті Анатолія Жукинського немає.

Екс-голову Тернопільської облради вбили у власному гаражі
Фото: Терен

Місцеві сайти повідомили про смерть колишнього голови Тернопільської обласної ради Анатолія Жукинського.

"26 лютого помер голова Тернопільської обласної ради (2002-2006 рр.) Анатолій Жукинський. За президентства Леоніда Кучми він обіймав посаду першого заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації. У 2002 році був обраний головою Тернопільської обласної ради. Після відставки займався підприємницькою діяльністю в галузі постачання паливно-мастильних і енергетичних матеріалів", - інформує Галас.

На сайті облради інформації про смерть екс-голови на цей момент немає.

Жукинського вбили у власному гаражі в центрі Тернополя, повідомляють Тернополяни з посиланням на власні джерела.

Згідно з повідомленням, вбивство сталося вночі, коли Жукинський повертався додому. Біля в'їзду в гараж на нього чекали двоє грабіжників, які встигли забігти в приміщення, поки зачинялися двері. На голові загиблого правоохоронці помітили чіткий відбиток від бойового пістолета Макарова.

"Зловмисники викрали всього півтори тисячі гривень і золоті вироби, які покійний мав при собі", - зазначає видання.

Сайт ГУНП в області про подію не повідомляє.

У квітні 2005 року голову Тернопільської обласної ради Анатолія Жукинського затримали за підозрою в розкраданні державного майна в особливо великих розмірах. Його підозрювали в придбанні автомобіля за гроші бюджету області. Однак незабаром після затримання через погіршення стану здоров'я перевели в медичну установу, а незабаром звільнили під 500 тис. грн застави, які внесли його родичі.

За інформацією Про все, вийти з-під слідства Жукинському допоміг брат-військовий, який нібито дослужився до генеральського звання в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram