ГоловнаСуспільствоЖиття

Аваков доручив Трояну курирувати Держприкордонслужбу, Нацполіцію і взаємодію з Інтерполом

Голова МВС офіційно затвердив перелік обов'язків заступника міністра.

Аваков доручив Трояну курирувати Держприкордонслужбу, Нацполіцію і взаємодію з Інтерполом
Фото: Сергей Нужненко

Заступнику міністра внутрішніх справ Вадиму Трояну доручено координувати роботу Державної прикордонної служби, Національної поліції, а також взаємодію з Інтерполом.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Міністр внутрішніх справ офіційно затвердив перелік моїх обов'язків. У рамках посади заступника міністра відтепер буду координувати роботу Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, а також взаємодію з Міжнародною організацією кримінальної поліції (Інтерпол) і Європейським поліцейським офісом (Європол)", - повідомив Троян.

Основними завданнями для себе він визначив продовження курсу реформ у поліції і прикордонній службі, а також застосування кращих міжнародних практик і вдосконалення законодавства.

Для Держприкордонслужби Троян поставив завдання бути готовою до того, щоб зайняти неконтрольований Україною державний кордон на Донбасі. Для Нацполіції - домогтися зниження рівня злочинності протягом 2017 року.

Нагадаємо, 8 лютого Вадима Трояна, який очолював Національну поліцію в статусі в.о. з листопада 2016 року, перевели на посаду заступника міністра внутрішніх справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram