ГоловнаСуспільствоВійна

За добу двоє бійців АТО загинули, чотирьох поранено (оновлено)

Бойовики 62 рази обстріляли позиції військових на Донбасі.

За добу двоє бійців АТО загинули, чотирьох поранено (оновлено)
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, двоє отримали поранення і ще двоє травмовані.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

За цей період зафіксовано 62 обстріли з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстріляли Водяне, Мар'їнку та Широкине, а зі стрілецької зброї і гранатометів - Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове, а також Широкине, Мар'їнку і Водяне.

По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар'їнці та Водяному - БМП і БТР, а по Павлополю - танк.

На Донецькому напрямку з танка обстріляли Піски і шахту Бутівка. Її ж, а також Авдіївку, Кам'янку і Луганське - зі 120- і 82-міліметрових мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Луганське, Новолуганське і Зайцеве. Верхньоторецьке - з озброєння БМП.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Попасній, Оріховому і Катеринівці. З гранатометів і стрілецької зброї - по Новоолександрівці, Лобачову і Новозванівці.

Оновлення. Речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко уточнив на брифінгу, що двоє постраждалих бійців отримали поранення, а двоє - контузію.

Нагадаємо, в неділю офіцери української сторони СЦКК потрапили під мінометний обстріл бойовиків у Попасній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram