ГоловнаСуспільствоЖиття

УЗ оприлюднила ціни на квитки і розклад поїзда Київ-Львів-Перемишль

Вартість проїзду буде залежати від курсу євро на день оформлення проїзного документа.

УЗ оприлюднила ціни на квитки і розклад поїзда Київ-Львів-Перемишль
Фото: facebook.com/karol.gajdzik

"Укрзалізниця" отримала підтвердження від Польських залізниць про призначення нового швидкісного поїзда "Інтерсіті+" №705/706 Київ-Львів-Перемишль, який уже 23 грудня здійснить свій перший рейс.

Про це повідомляють на сайті УЗ.

"Вартість проїзду в вагонах I класу становить орієнтовно 574 грн, II класу - 406 грн, зі Львова до Перемишля в вагонах I класу - 235 грн, II класу - 172 грн", - йдеться в повідомленні.

Електропоїзд курсуватиме щодня і долатиме відстань зі столиці України до Перемишля за 7 год. 40 хв, а назад - за 7 год. 07 хв, вирушаючи з Києва о 06:45, а з Перемишля - в 14:26.

Відзначають, що розклад розроблено з урахуванням можливості пересадки в Перемишлі на поїзд №3602 Перемишль-Краків-Вроцлав, який відправляється з Перемишля о 14:29. Назад пасажири поїзда №6302 Вроцлав-Краків-Перемишль, що прибуває до Перемишля о 13:18, також можуть продовжити подорож поїздом №705/706 Перемишль-Київ.

В УЗ уточнили, що вартість проїзду буде залежати від курсу євро на день оформлення проїзного документа, а при проїзді у внутрішньому сполученні, наприклад, з Києва до Львова, вона залежатиме також від коефіцієнтів гнучкого регулювання по днях тижня: найдешевший проїзд буде в вагонах I класу - по вівторках, у вагонах II класу - в четвер і суботу.

Квитки на новий поїзд уже в продажу.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" також планує запустити поїзд сполученням Мукачеве-Будапешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram