ГоловнаСуспільствоПодії

Телеканал "Інтер" знову намагалися підпалити

Охоронці загасили полум'я вогнегасниками.

Телеканал "Інтер" знову намагалися підпалити
Фото: Макс Требухов

У приміщення телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській у Києві близько опівночі невідомі кинули пляшки із запальною сумішшю.

"Співробітники поліції опитали охоронця, який розповів: почувши кілька звуків, схожих на вибухи, побачив на екранах камер відеоспостереження, як декілька чоловіків біжать у напрямку адмінбудівлі, і полум'я. Разом із колегами він вибіг на вулицю зі своїми вогнегасниками, погасив загоряння і викликав поліцію", - повідомляють на сайті столичної поліції.

Під час огляду місця правоохоронці вилучили залишки скляних пляшок і ще одну нерозбиту пляшку з речовиною, яка була закупорена ганчіркою. Вилучене направили для експертного дослідження.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від трьох до десяти років.

Нагадаємо, 4 вересня близько 20 осіб увірвалися в приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва, де розташована редакція програми "Подробиці", і підпалили його.

"Інтер" і раніше зазнавав нападів. Цього року таке траплялося двічі - 2 червня і 25 лютого. Тоді події відбувалися біля центрального офісу "Інтера", розташованого на вулиці Дмитрівській неподалік від цирку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram