ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 34 обстріли за добу

Більшість порушень - на Маріупольському напрямку.

Штаб АТО нарахував 34 обстріли за добу
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 24 випадки порушення режиму припинення вогню. Кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю бойовики задіяли в районах Старогнатівки, Лебединського та Павлополя, а в Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли вели з мінометів калібру 82 мм. По укріпленнях Збройних сил України в Широкиному супротивник вів вогонь із мінометів калібру 120 мм, а в Мар'їнці. крім мінометів. були задіяні ворожі снайпери, кулемети, гранатомети, стрілецька зброя.

На Луганському напрямку було п'ять провокацій проти сил АТО. У напрямку Станиці Луганської і Новоолександрівки окупанти відкрили вогонь із гранатометів і стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського - зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку обстріли тривають в Авдіївці. Російсько-окупаційні війська п'ять разів використовували різну зброю, зокрема міномети, гранатомети і кулемети.

Нагадаємо, в понеділок у зоні бойових дій на Донбасі були поранені шість українських військовослужбовців, загиблих не було, повідомили в Міноборони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram