ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві знову розбили меморіальні дошки учасникам АТО

За даними фактами порушено кримінальні провадження за статтею хуліганство.

У Полтаві знову розбили меморіальні дошки учасникам АТО
Фото: http://www.poltava.pl.ua

У Полтаві невідомі розбили меморіальні дошки учасникам АТО. Про це повідомив один з ініціаторів встановлення дошок Олексій Сердюков на своїй сторінці у Facebook.

"У Полтаві якісь тварини вночі знову розбили меморіальні дошки загиблим героям АТО. Дошки відновимо знову швидко. Але скотів, які це роблять, знайти і покарати – це вже справа честі для всіх полтавців. Якщо ми, звичайно, не хочемо спробувати на смак "русский мир", – зазначив він.

Як повідомляє у неділю вдень Відділ комунікації Нацполіц Полтавської області, о 3.00 до правоохоронців надійшло повідомлення, що на вулиці Пушкіна,74 невідомі особи розбили пам'ятну дошку, встановлену на фасаді школи № 38.

Крім цього вранці 11 вересня охоронець школи № 11 повідомив про пошкодження дошки на фасаді школи на вулиці М. Бірюзова. Охоронці гімназії №4, розташованої на провулку Ботанічному,17 та ліцею №1, на вулиці Шевченка,14, вранці виявили аналогічні правопорушення.

Ще одне повідомлення надійшло від чергової Полтавського державного педагогічного університету ім.В. Короленка. На фасаді закладу на вулиці Остроградського, 2 пошкоджена меморіальна дошка.

За даними фактами порушено кримінальні провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Розпочато досудове розслідування.

"З метою прискорення процесу розкриття кримінальних злочинів та притягнення винних до відповідальності поліція закликає громадян, які були очевидцями правопорушень, а також водіїв, на відеореєстраторах яких можуть бути зафіксовані обставини вищезазначених подій, повідомити інформацію в поліцію за телефонами у місті Полтава: (0532) 51- 77-55, 0532-56-09-51, 51-77-57 або на цілодобову безкоштовну лінію "102", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в травні 2016 року в Полтаві невідомі розбили три меморіальні дошки, що увічнюють пам'ять про загиблих учасників АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram