ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли з мінометів Новозванівку та Авдіївку

За минулу добу бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО.

Бойовики обстріляли з мінометів Новозванівку та Авдіївку
Фото: facebook.com/ato.news

Ситуація в зоні АТО зберігає ознаки деескалації і залишається контрольованою. У той же час, кількість обстрілів і провокаційних дій окупантів практично не змінилася. За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників: 14 разів на Маріупольському напрямку, 10 на Донецькому і 6 на Луганському.

Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці у Facebook.

На Маріупольському напрямку ворог бив з кулеметів і стрілецької зброї по Гранітному, Широкиному і Талаківці. Водяне і Павлопіль накривали з гранатометів. Також, о 23:05 російсько-окупаційні війська обстріляли Широкине з 82-мм міномета.

На Донецькому напрямку противник вів провокаційні обстріли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї по позиціях в Авдіївці, Верхньоторецькому і Новогородському. В Авдіївці бойовики стріляли з 82-мм мінометів.

У прес-центрі наголосили, що незважаючи на провокаційні дії бойовиків, ЗСУ невідступно дотримуються Мінських угод.

Нагадаємо, напередодні Управління ООН з координації гуманітарних питань (ОСНА) опублікувало серпневий бюлетень щодо жертв серед мирного населення від бойових дій на Донбасі. За даними організації, протягом серпня серед мирного населення в результаті бойових дій постраждала 91 людина - 16 вбито, 75 поранено. Це найвищий показник із серпня минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram