ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Київавтодорі" поскаржилися, що військова техніка руйнує асфальт

"Київавтодор" вважає, що підготовка до параду проходить неналежно.

У "Київавтодорі" поскаржилися, що військова техніка руйнує асфальт
Фото: Киевавтодор

Вулиці Києва "страждають" від проїзду важкої військової техніки, що курсує по столиці в рамках підготовки до проведення параду з нагоди Дня Незалежності України.

Про це заявляє комунальне підприємство "Київавтодор" у фейсбуці.

"Унаслідок елементарної недбалості, непрофесіоналізму та байдужості, незважаючи на неодноразові запевнення, що важка військова техніка буде перевозитися на спеціальних тралах і на траках (гусеницях), будуть одягнені спеціальні гумові або пропіленові накладки ("черевики") комунальна корпорація "Київавтодор" змушена констатувати - сьогодні вулиці столиці страждають від проїзду важкої військової техніки. Зусилля, вкладені в ремонти вулиць і доріг для комфорту киян і гостей нашого міста, витрачено даремно", - сказано в повідомленні.

Фото: Київавтодор

Відзначають, що асфальтобетонне покриття на ділянках вулиць, де проходить військова техніка, масово знищено.

Фото: Київавтодор

"Про проблематику комунікацій, що розміщені під вулично-дорожньою мережею, залишається тільки здогадуватися. Що буде зі столичними дорогами після трьох таких проїздів (два тренування і виїзд на парад) навіть прогнозувати боляче. Залишається тільки документувати ці факти і рахувати збитки", - вважають у "Київавтодорі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram