ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 20 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Половину обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку.

За добу бойовики 20 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою. З опівночі і протягом дня бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку терористи здійснювали обстріли в основному до світанку. По Луганському били з важкої артилерії 122-мм калібру. По захисниках Авдіївки і Верхньоторецька стріляли з мінометів 82-го калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів, а по укріпленнях біля Зайцевого - з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

На Маріупольському напрямку було зафіксовано 10 обстрілів. Під вогонь з 120- і 82-міліметрових мінометів тричі потрапили українські воїни в Красногорівці. У Новотроїцькому та Широкиному сепаратисти застосовували гранатомети, а в Гнутовому та Мар'їнці - великокаліберні кулемети. Поблизу Широкиного зафіксовано ворожу бронетехніку.

На Луганському напрямку "гаряче" було в Новоолександрівці, тут ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 120- і 82-мм. Зі стрілецької зброї обстріляли Попасну.

Нагадаємо, бойовики обстріляли два локомотиви вантажного потяга на залізничній станції "Скотовата" в Донецькій області. На щастя, обійшлося без жертв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram