ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві пограбували квартиру екс-міністра оборони Кузьмука

Серед зниклих речей - монети і ювелірні прикраси, наручний годинник, хутряні вироби та гроші

У Києві пограбували квартиру екс-міністра оборони Кузьмука
Фото: Главком

У Києві невідомі пограбували квартиру колишнього міністра оборони Олександра Кузьмука.

Про це повідомляється на сайті столичного управління поліції.

Про пограбування поліцію повідомила дружина Кузьмука, яка по приїзду додому виявила безлад і крадіжку особистих речей. Вона розповіла, що більшу частину часу вони з чоловіком проживають за містом. Востаннє вони були в цій квартирі близько трьох тижнів тому.

Слідчі оглянули місце злочину та виявили у приміщенні бібліотеки, вікна якої виходять на подвір'я будинку, відкрите вікно, на якому було видно сліди злому.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Квартира постраждалих розташована на третьому поверсі дев'ятиповерхового будинку, сигналізація в будинку і решітки на вікнах відсутні", - зазначили в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Серед украдених речей - монети і ювелірні прикраси, наручний годинник, хутряні вироби та гроші. Загальна сума збитку встановлюється. Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка).

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Про те, що квартира належить екс-міністру оборони, повідомив сам Кузьмук у коментарі "Українським новинам". Він розповів, що проживає у ній з дружиною понад 20 років.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Крадіжка зі зломом. Досить оперативно спрацювали. Брали здебільшого дрібні речі і верхній одяг", - сказав Кузьмук, зазначивши, що грабіжники не взяли його цінну колекцію годинників.

Нагадаємо, 3 серпня в Дарницькому районі Києва було скоєно зухвале пограбування ювелірного магазину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram