ГоловнаСуспільствоПодії

У результаті вибуху гранати в Ізмаїлі поранені двоє поліцейських

Вибух можна було почути в центрі міста, але багато хто визнав його за салют.

У результаті вибуху гранати в Ізмаїлі поранені двоє поліцейських
На месте взрыва гранаты в Измаиле
Фото: "Вечерний Измаил"

Два співробітники Ізмаїльського міського відділу поліції Одеської області отримали поранення в результаті вибуху гранати, кинутої невідомим. Інцидент стався в середу, 23 грудня, близько 20:40.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Поліцейські прибули за викликом і в ході його відпрацювання намагалися встановити особу чоловіка. Однак той почав від них тікати і кинув у правоохоронців гранату. Обидва поліцейські, що постраждали, зараз у лікарні.

Офіційно прес-служба Головного управління Нацполіціі в Одеській області інцидент поки що не коментує.

Тоді ж, за повідомленням видання "Вечерний Измаил", очевидці заявили, що були кинуті 2 гранати, але вибухнула з них тільки одна. Вибух можна було почути в центрі міста, але багато хто прийняв його за салют.

За неофіційною інформацією, причиною вибуху став саморобний вибуховий пристрій, який чоловік намагався пронести в житловий будинок. За іншою версією, це була бойова граната.

Як стало відомо місцевому виданню, в ізмаїльський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Енгельса розгулює якийсь чоловік з гранатою, на що поліція тут же відреагувала і на місце прибула машина з патрульними. При спробі затримання зловмисник кинув у бік співробітників поліції гранату. На цей час поліцейські з контузією перебувають у лікарні. Зловмисник вже затриманий. При собі у нього також був виявлений травматичний пістолет.

На місці події працюють співробітники поліції, збираючи осколки. Більше інформації співробітники поліції обіцяють надати завтра.

Нагадаємо, поліцейські міжнародного аеропорту "Бориспіль" затримали чоловіка, який намагався пронести на борт літака "Київ-Цюріх" пістолет "Glock" і 12 патронів до нього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram