ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві перекупників цукру обстріляли і пограбували на 200 тис. гривень (оновлено)

Потерпілих ушпиталено з пораненнями рук і ніг

Двоє жителів Київської області домовилися телефоном з потенційними продавцями про купівлю цукру і приїхали до Києва, щоб провернути угоду. У промисловій зоні Дарницького району на них напали четверо невідомих, поранили з травматичної зброї і відібрали в них 200 тис. гривень. Про це повідомляє поліція Києва.

Пограбування сталося близько 15:10 в середу. Нападники втекли з місця події у чорному автомобілі. Потерпілих ушпиталено з пораненнями рук і ніг.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляє кореспондент  LB.ua з місця подій, злочин стався на Колекторній вулиці. Після стрілянини, четверо злочинців сіли в автомобіль Peugeot і поїхали в невідомому напрямку. Першими на місце події приїхали поліцейські, вони ж надали першу допомогу постраждалим. Приїхавши медики "швидкої допомоги" госпіталізували одного з чоловіків, другий після надання медичної допомоги виїхав із співробітниками карного розшуку. На місці працюють експерти-криміналісти.

У Києві оголошено план "Перехоплення" з розшуку і затримання чотирьох злочинців на автомобілі Peugeot темного кольору, номер автомобіля відомий правоохоронцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram