ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко та волонтери готують наступ на контрабанду в зоні АТО

Волонтерський контроль має стати реальним механізмом боротьби з корупцією та контрабандою, впевнений Президент

Порошенко та волонтери готують наступ на контрабанду в зоні АТО
Порошенко на встрече с волонтерами
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко провів зустріч з волонтерами, на якій обговорювалися питання волонтерського контролю в процесі боротьби з корупцією та контрабандою в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє офіційний сайт Президента.

Порошенко поставив перед активістами низку завдань, спрямованих на подолання цього явища та висловив сподівання, що спільна робота допоможе викорінити корупцію.

"Волонтерський контроль має стати реальним механізмом боротьби з корупцією в зоні АТО. Упевнений, що спільна і скоординована діяльність із силовими структурами допоможе нам ефективно протистояти брудним ділкам, які заробляють на горі українців", - зазначив Порошенко.

У свою чергу волонтери акцентували увагу Президента на проблемах, з якими їм довелося зіткнутися під час роботи із забезпечення українських військовослужбовців.

"Рентабельність контрабанди досягає рівня продажів наркотиків і набуває вражаючиї розмірів. Там "ходять" такі гроші, що легко підкупити будь-кого. А волонтери грошей не беруть, їм за державу образливо", - розповів радник Президента Юрій Бірюков.

У зустрічі також взяли участь волонтери Георгій Тука (група "Народний тил"), Роман Доник і Павло Кащук (група "Комбат UA").

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України та "Правий сектор" домовилися разом боротися з контрабандою на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram