ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області стало менше контрабанди, - журналіст

Колони вантажівок тепер ідуть через Червоний Лиман на Артемівськ і Дзержинськ

У Донецькій області почастішали випадки контрабанди - колони вантажівок йдуть через Червоний Лиман на Артемівськ і Дзержинськ, а потім - далі на окуповані території.

Про це повідомив журналіст Олександр Білінський на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що після того як глава Луганської області Геннадій Москаль заборонив транспортне сполучення з "ЛНР", випадків незаконного ввезення на територію області "поменшало в рази".

"Так от, після "Москалівських" рейдів за пивом, охочих возити продукти через блокпости Луганській області поменшало в рази. Зараз на це наважуються одиниці. А ось у Донецькій області - роздолля. Тепер колона з "контрабасом" йде через Червоний Лиман (на фото це перехрестя) на Артемівськ і Дзержинськ. І далі на окуповані території. Через "Москалівську" губернію - не зважуються", - зазначив Білінський.

Фото: Олександр Білінський / Facebook

Нагадаємо, з 1 травня єдиний пункт пропуску у Луганській області Лисичанськ-Гірське-Золоте-Первомайськ можна було перетинати тільки на легковику або пішки. Глава області мотивував таке рішення неврегульованістю перетину лінії розмежування на законодавчому рівні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram