ГоловнаСуспільствоПодії

На світлофорі в центрі Києва не розминулися Porsche Cayenne і Saab

Водія шведського автомобіля довелося вирізати.

У вівторок, 24 березня, ввечері на перехресті бульвару Лесі Українки, вулиць Кіквідзе і Бастіонної в результаті жорсткого лобового зіткнення Porsche Cayenne і Saab постраждали дві людини.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці події, молода жінка за кермом Porsche рухалася бульваром у напрямку вулиці Бастіонної. На цьому перехресті поворот на Бастіонну дозволено лише за активним сигналом "зелена стрілка" на додатковій секції світлофора.

Очевидці стверджують, що водій Porsche виїхала на перехрестя, не дочекавшись дозволеного сигналу світлофора. У цей час із вулиці Кіквідзе, за словами очевидців, на свій "зелений" рухався Saab. Відбулося лобове зіткнення, автомобілі розлетілися в різні боки. Щоб дістати зі зім'ятого Saab травмованого водія, знадобилася допомога рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Бійці Спеціального аварійно-рятувального загону за допомогою спецінструмента відчинили дверцята і допомогли водієві вибратися.

Незважаючи на спрацювання подушок безпеки, непристебнутий водій Saab отримав закриту черепно-мозкову травму, множинні удари та рани м'яких тканин голови. Після надання першої допомоги потерпілий залишився на місці аварії. Жінку-водія Porsсhe з підозрою на перелом кісток нижньої кінцівки госпіталізували.

Хто порушив правила проїзду перехрестя, що призвело до ДТП - з'ясовує слідчо-оперативна група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram