ГоловнаСуспільствоЖиття

Краматорський міліціонер, який заявляв, що не служить громадянам України, повернувся в ДАІ

Жителі міста впізнали даішника, що оскандалився на всю країну 

Краматорський міліціонер, який заявляв, що не служить громадянам України, повернувся в ДАІ

Краматорський міліціонер Віктор Тесленко, який торік став зіркою Youtube, заявивши, що не служить громадянам України, знову опинився в ДАІ.

Про це пише Kramatorsk.info.

"Нагадаємо, вступивши в розмову з водієм, якого він зупинив для перевірки документів, даішник договорився до того, що громадян України, на його думку, не існує, тому народу України він не підкоряється. Коли відео цієї душевної розмови було викладено в інтернет, керівництво перевело Тесленка від гріха подалі - в патрульно-постову службу. Але термін покарання закінчився, і його знову повернули на місце", - зазначає видання.

Улітку з'явилася інформація, що Тесленко воює за ДНР. Після звільнення Краматорська від бойовиків прапорщика звільнили з органів.

"Яке ж було здивування краматорських водіїв, коли вони сьогодні, 12 грудня, близько 14.30, впізнали до болю знайомі риси екс-співробітника ДАІ Тесленка у складі наряду, що несе службу на міліцейських "Жигулях" 99 моделі бордового кольору на перехресті вул. Гвардійців та вул . Паркової. Був, правда, без жетона, зате з жезлом і за формою - як належить", - повідомляє видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram