ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО від ранку нарахували п'ять обстрілів

Під Маріуполем бойовики використовували "Гради"

У зоні АТО від ранку нарахували п'ять обстрілів
Фото: 24daily.net

Станом на 13:00 у зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано п'ять обстрілів. Про це сказано в повідомленні прес-центру АТО.

Терористи вели вогонь з протитанкових керованих ракет, мінометів і артилерії в районі населених пунктів Фрунзе, Щастя, Донецьке (Луганська область).

За даними штабу АТО, майданчиком для демаршу бойовики знову обрали і район Маріуполя. Спочатку вони відкрили вогонь в околицях населеного пункту Харчовик. "До звичайної провокаційної стрільби українські військові давно звикли. Але як з'ясувалося, це все було частиною заздалегідь підготовленого сценарію: трохи пізніше в районі Харчовика на території, підконтрольній бойовикам, уже були чутні постріли з "Градів", - сказано в повідомленні.

Про загиблих і поранених у результаті обстрілу не повідомляють.

"Близько 11:00 в цьому самому населеному пункті бандити затримали спостережну місію ОБСЄ. Міжнародних спостерігачів вони відвезли на заздалегідь "опрацьовану" терористами школу на околиці Павлополя. І демонструючи руйнування школи, стверджували, що її зруйнували українські військові", - повідомив прес-центр.

Нагадаємо, 9 грудня в зоні бойових дій оголосили "режим припинення вогню" на виконання мирних мінських домовленостей, проте бойовики продовжують обстрілювати українські позиції, хоча інтенсивність вогню зменшилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram