ГоловнаПолітика

МВС усунуло керівника обласного ДАІ після сюжету у ЗМІ

Олексія Березневича звинуватили в корупції і приниженні підлеглих

МВС усунуло керівника обласного ДАІ після сюжету у ЗМІ
Алексей Березневич

МВС усунуло тимчасового виконувача обов'язків начальника УДАІ ГУМВС України в Донецькій області Олексія Березневича від посади після сюжету у ЗМІ.

Як повідомляється на сайті міністерства, 4 грудня в програмі "Подробиці" телеканалу "Інтер" йшлося про те, що Березневич, працюючи в Кіровограді начальником обласної державтоінспекції, організував низку корупційних схем.

Зазначається, що у квітні, за попереднього начальника головкому міліції в Донецькій області, Березневича перевели з Кіровограда на посаду заступника начальника УДАІ Донецької області. З початку грудня він тимчасово виконував обов'язки начальника цього підрозділу, але його кандидатура на посаду начальника УДАІ Донецької області не розглядалася.

Проводиться перевірка за викладеними щодо Березневича фактами.

У сюжеті, зокрема, йдеться про те, що Березневич "любив, коли підлеглі заходили в кабінет на колінах". Також журналісти посилаються на лист співробітників кіровоградського ДАІ на ім'я генпрокурора і глави МВС. У ньому Березневич звинувачується в організації корупційної схеми: "Щодня кожен екіпаж мав приносити данину - 400 гривень. На місяць виходило - 250 тисяч. Частина суми йшла в Київ, високим покровителям".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram