ГоловнаСуспільствоЖиття

За добу в АТО загинули троє військових, 13 поранені - РНБО

Підтверджуються обстріли з боку терористів відразу на декількох напрямках

За добу в АТО загинули троє військових, 13 поранені - РНБО
Фото: www.facebook.com/uacrisis

За минулу добу троє військовослужбовців сил антитерористичної операції загинули, ще 13 поранені, повідомив на брифінгу речник інфоцентру РНБО Андрій Лисенко, інформує Ліга Новини.

За даними РНБО, на Донецькому напрямку із зенітних установок, артилерії, танків, гранатометів і стрілецької зброї чотири рази терористи обстріляли Донецький аеропорт.

З артилерії, гранатометів, мінометів і стрілецької зброї бойовики багаторазово обстріляли позиції українських військових в районі населених пунктів Невельське, Північне, Майорськ, Авдіївка, Ленінське, Мар'їнка, Красногорівка, Кам'янка, Піски, Новокалинове, Троїцьке. Позиції сил АТО біля села Тоненьке обстріляли з реактивних установок "Град".

На Дебальцевському напрямку з артилерії, гранатометів, мінометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції сил АТО біля населених пунктів Дебальцеве, Оленівка, Булавинське, Нікішине, а також біля кургану Гостра Могила. На цьому ж напрямку терористи обстріляли село Вергулівка з реактивних установок "Град".

На Первомайському напрямку з танків і мінометів терористи обстріляли українські позиції біля населених пунктів Кримське і Золоте. З "Града" і стрілецької зброї обстріляли український взводний опорний пункт біля населеного пункту Трьохізбенка.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли з танків і мінометів ротний опорний пункт біля населеного пункту Орловське. З мінометів і гранатометів - позиції сил АТО біля населених пунктів Новоласп, Старогнатівка, Багате. З артилерії обстріляли опорний пункт поблизу населеного пункту Гранітне, а по самому населеному пункту терористи вели мінометний вогонь.

"У Маріуполі ситуація повністю контролюється, всі служби працюють в штатному режимі", - зазначив Лисенко.

Він також повідомив, що в районі Станиці Луганської терористи з гранатометів обстріляли два взводні опорні пункти сил АТО.

Як повідомляли, за даними Прес-центру АТО, за ніч двоє військових були поранені в зоні бойових дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram