ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області підірвалися на розтяжці двоє прикордонників, - Москаль

У Луганській області підірвалися на розтяжці двоє прикордонників, - Москаль
Фото: comments.ua

Двоє прикордонників підірвалися вчора на розтяжці в Станично-Луганському районі. Про це повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті.

"В суботу під полудень в районі пункту пропуску Красна Талівка (Станично-Луганський район) на кордоні з Російською Федерацією на встановленій розвідувально-диверсійною групою бойовиків розтяжці підірвалися два українські прикордонники. Обидва із осколковими пораненнями госпіталізовані в районну лікарню Біловодська", - написав Москаль.

Він також зазначив, що в суботу терористи ЛНР неодноразово обстрілювали населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області з мінометів, артилерії та систем "Град".

За даними Москаля, снаряди і міни вибухали у Станиці Луганській, Кримському, Трьохізбенці, Золотому, Кряківці та Старому Айдарі. "Через активні бойові дії без електрики, води, газу та тепла залишаються райцентр Станиця Луганська та смт Чорнухіне Попаснянського району, без газу - Трьохізбенка, Кряківка і Сокольники Новоайдарського району, без світла - Новоолександрівка і Калинове-Борщувате Попаснянського району, без води - с. Кримське Новоайдарського району. Відновити пошкоджені лінії електро- і газопостачання поки неможливо через бойові дії", - повідомив чиновник.

Раніше Прес-центр АТО повідомляв про те, що двоє військових поранені минулої ночі в зоні бойових дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram