ГоловнаСуспільствоПодії

Помер побитий у Миргороді голова місцевої Народної ради

Одна з версій нападу пов'язана з активною політичною позицією Третецького

Помер побитий у Миргороді голова місцевої Народної ради

Глава Народної Ради Миргорода (Полтавська обл.), екс-мер Миргорода, колишній заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Василь Третецький, якого побили невідомі, помер у лікарні у вівторок пізно ввечері.

"Батька не стало. Він приєднався до Небесної Сотні", - написав на своїй сторінці в Facebook син Третецького Сергій.

Нагадаємо, в неділю вдень четверо невідомих напали на Третецького і жорстоко побили його неподалік від його будинку в Миргороді, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За фактом нападу було порушено кримінальну справу за статтею "замах на вбивство". Основні версії: напад пов'язаний з активною політичною позицією Третецького (крім головування в Народній раді Миргорода він був також активним учасником Євромайдану), а також з діяльністю "до політичного періоду".

Василю Третецькому було 58 років. У 1994-2000 роках він був мером Миргорода, очолював Асоціацію міст Полтавської області. У 2005-2007 роках працював заступником голови Харківської облдержадміністрації, в 2007-2010 роках - радником глави Харківської обладміністрації з гуманітарних та соціальних питань на громадських засадах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram