ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі жорстоко побили журналістів

"Дружинники Аксьонова" жорстоко побили журналістів, зокрема жінок

У Севастополі жорстоко побили журналістів
Фото: EPA/UPG

Під час штурму української військової частини А-2355, що на 5-му кілометрі Фіолентівського шосе біля Севастополя, побили журналістів.

Про це повідомила голова Кримської асоціації журналістів Лілія Буджурова в ефірі "Шустер LIVE" на Першому національному.

За словами Буджурової, їй зателефонувала журналістка "Інтеру" й розповіла, що дві машини "УРАЛ" і "КамАЗ" пробили ворота військової частини.

Через деякий час журналістка зателефонувала знову і повідомила, що побили журналістів.

"Били жорстоко, не шкодували жінок, розбили камеру... Робили це ті, кого в нас у Криму називають "дружинниками Аксьонова", - розповіла Буджурова.

Згодом у Facebook Буджурова повідомила, що зв'язку з журналістами "Інтеру" досі немає.

За інформацією спільноти Євромайдан SOS, серед постраждалих також є і російський журналіст.

"На його слова про те, що він є громадянином Росії, один із бойовиків, поведінка яких багатьом нагадало "беркутів", відповів: "Я теж!" - йдеться в повідомленні спільноти у Facebook.

"Невідомі приїхали на джипі СН1423АК. Після розгону людей з планшетами і камерами вони швидко поїхали. Це все сталося після повідомлення про те, що російські війська нібито будуть залишати командний пункт "Крим", - повідомляють активісти.

Нагадаємо, раніше начальник кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов повідомив, що "козаки протаранили КамАЗом ворота "командного пункту тактичної групи" Крим".

Через якийсь час "прем'єр" Криму Сергій Аксьонов спростував захоплення командного пункту. "Жодної конфліктної ситуації немає. Загони самооборони оточені журналістами. Ворота частини на місці. Командир частини істерить перед пресою", - сказав він в ефірі "Шустер LIVE".

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram