ГоловнаПраво

Заступнику ексначальниці одеської податкової Чеботарьової обрали запобіжний захід у вигляді застави

Сума становила 603 600 грн.

Заступнику ексначальниці одеської податкової Чеботарьової обрали запобіжний захід у вигляді застави
Фото: kharkov-terminal.com.ua

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід першому заступнику колишньої начальниці ДФС Одеської області Наталії Чеботарьової Віктору Мосійчуку. Йому призначили заставу у 603 600 гривень, повідомили у пресслужбі суду.

Також підозрюваний зобов'язаний носити електронний браслет, не виїжджати за межі Одеси без дозволу детективів НАБУ, прокурорів САП або суду, повідомляти про зміну місця проживання або роботи, здати внутрішній і закордонний паспорти.

"Термін дії зобов'язань - до 12 березня 2020 року", - додали у суді.

Мосійчука та його керівницю, колишню в.о. начальника головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталію Чоботарьову підозрюють у дачі хабара у 25 тисяч доларів керівнику структурного підрозділу регіональної прокуратури.

Прокуратура повинна була щомісячно отримувати по 25 000 доларів за неперешкоджання протиправній діяльності співробітника ДФС, яка пов'язана з отриманням хабарів від підприємців.

Нагадаємо, 16 січня ВАКС заарештував Чеботарьову з правом на заставу у 904 000 гривен. Її заплатили вже на наступний день, вона звільнилася з-під варти.

Зараз усе керівництво облуправління податкової служби відсторонено. Обов'язки начальника тимчасово виконує Володимир Астрейко, який у 2015-2019 роках очолював обласне управління Державної фіскальної служби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram