ГоловнаПолітика

Арсеній Яценюк заперечив наявність активів у тимчасово окупованому Криму

"Якби у мене справді було таке конфісковане майно, я вже давно звернувся би до суду проти росії і стягував би кошти з заморожених російських активів", – написав політик.

Арсеній Яценюк заперечив наявність активів у тимчасово окупованому Криму
Фото: nfront.org.ua

Експрем’єр-міністр та колишній нардеп Арсеній Яценюк України заперечив інформацію про націоналізацію активів у тимчасово окупованому Криму. За його словами вона "не відповідає дійсності і є брехнею".

Про це політик повідомив у Fаcebook.

"І знову чергова російська брехня, поширена найбільшими пропагандистськими ресурсами путіна. Про те, що в окупованому Криму «націоналізовано» начебто нерухомість Яценюка. Цю брехню передрукували видання і в Україні. Оскільки це вже не перше вкидання кремля на цю тему, повторю ще раз: інформація про мою нерухомість на території окупованого Криму – примітивний фейк!" – наголосив політик.

Яценюк додав, що жодних активів не мав ані до, ані після окупації українського Криму.

"Те, що росія бреше, легко перевірити за реєстрами власності. Жодних активів у мене не було ані до, ані після окупації українського Криму. Можу лише додати, якби у мене справді було таке конфісковане майно, я вже давно звернувся би до суду проти росії і стягував би кошти з заморожених російських активів. А те, що путін і його банда досі намагаються мене дискредитувати, сприймаю як доказ, що за своє політичне життя я робив все заради захисту України від російської агресії", – ідеться у повідомленні.

Про націоналізацію майна Яценюка нещодавно сказав голова підконтрольного окупантам "парламенту" Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram