ГоловнаПолітика

Чернігів не здамо, але місту потрібна допомога, - Атрошенко

Мер звернувся до жителів міста.

Чернігів не здамо, але місту потрібна допомога, - Атрошенко

Чернігів оборонятиметься далі, ворог уже деморалізований. Про це заявив мер міста Владислав Атрошенко у відеозверненні й озвучив першочергові потреби міста, де необхідна допомога цивільного населення.

«Ми Чернігів не здамо! Ми на своїй землі і боронитимемо своє рідне місто і Україну! Чернігівці, будь ласка, не піддавайтеся на інформаційні провокації. Ворог нині деморалізований. Зброю можна взяти на Верені, 2. Якщо локація зміниться – повідомлю. Постачання електроенергії в Чернігові відновлюється, але є потреба в генераторах для геріатричного пансіонату та в медикаментах для лікарень», - повідомив Атрошенко.

За його словами, найбільша проблема у місті зараз - з геріатричним будинком, у якому немає ні тепла, ні електроенергії. Там перебуває близько 400 літніх людей. Атрошенко звернувся до чернігівців з проханням тимчасово розмістити їх у себе. А бізнес закликав допомогти з потужними генераторами та ліками.

«Хто може надати дизель- або бензинові генератори від 10 до 250-300 кіловатів на годину, будь ласка, повідомте на телефон 102. Ми заберемо звідти інформацію. Власники аптек, скоординуйтеся, будь ласка, з базовими лікарнями міста щодо медикаментів. Слава Україні! Смерть ворогам!» - наголосив Атрошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram