ГоловнаПолітика

Рада завтра проведе позачергове засідання щодо питання зарплат шахтарів (оновлено)

Інші позачергові поки не плануються. 

Рада завтра проведе позачергове засідання щодо питання зарплат шахтарів (оновлено)
Фото: Lb.ua

Верховна Рада у четвер матиме позачергове засідання щодо розгляду питань виплати зарплат шахтарям.

Про це в кулуарах парламенту повідомив перший віцеспікер Олександр Корнієнко. Він зазначив, що процес скликання засідання вже запущено.

"Буде Стефанчук (голова ВР. – Ред.) призначати на завтра, мабуть, після закінчення основного засідання", – зазначив він.

Корнієнко додав, що стосовно вимог ФОПів поки позачергове не скликають і він сумнівається, що для запуску процесу збереться 150 необхідних підписів парламентарів. 

Оновлено. Руслан Стефанчук підписав розпорядження про сликання позачергового засідання на 16 годину 16 грудня, повідомляє пресслужба парламенту в Facebook.

"На порядку денному – проєкт Закону України про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» (щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств) (реєстр. № 5891-1)", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що цей пленарний тиждень є останнім в 2021 році. Останній день для засідань – пʼятниця, а після цього депутати зберуться тільки всередині січня. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram