ГоловнаПолітика

Арахамія припустив, що від "Слуги народу" в мери Києва висуватиметься жінка

Конкретного імені він не озвучив.

Арахамія припустив, що від "Слуги народу" в мери Києва висуватиметься жінка
Фото: Анна Стешенко

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що від їхньої партії в мери Києва балотуватиметься жінка. Про це пишуть "Українські новини".

"Жінка, я вважаю, повинна очолити столицю рано чи пізно, тому що не було жодного разу в історії жінки-мера Києва… Я просто вам кажу, трохи інтриги, що це може бути жінка", – сказав він.

Арахамія додав, що в "Слугу народу" багато гідних жінок.

Нагадаємо, що народні депутати від "Слуги народу" Олександр Дубинський, Олександр Качура, Олександр Ткаченко (до призначення на посаду міністра культури) і Микола Тищенко заявили, що братимуть участь у праймеріз "Слуги народу", які визначать кандидата від партії в мери Києва.

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що від чотирьох до шести кандидатів у мери Києва братимуть участь у партійних праймеріз.

Він пояснив, що два-три "найбільш потенційних можливих претенденти" розмовлятимуть з президентом, який далі визначить, кому партія могла б довірити цю можливість.

Також він не виключив, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який раніше заявив про свою можливу участь у виборах мера Києва, теоретично може брати участь у праймеріз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram