ГоловнаПолітика

У праймериз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва братимуть участь троє нардепів

Дубінський, Качура і Ткаченко оголосили, що підуть на вибори мера столиці.

У праймериз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва братимуть участь троє нардепів
Фото: segodnya.ua

Народні депутати Олександр Дубінський, Олександр Качура й Олександр Ткаченко заявили, що братимуть участь у праймериз "Слуги народу", які визначать кандидата від партії в мери Києва.

Дубінський опублікував в YouTube відеозвернення, де повідомив про намір стати мером Києва, а Ткаченко - в Facebook. Качура розповів про це журналістові LIGA.net.

Ще один нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко раніше заявив: "якщо Зеленський довірить йому представляти інтереси його команди в Києві", то він упевнений, що виграє вибори. Водночас про участь у праймериз Тищенко офіційно не повідомляв.

Нагадаємо, наприкінці травня нардепи "Слуги народу" звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням провести праймериз - внутрішньопартійні вибори серед кандидатів на посади мерів українських міст. Про участь у виборах у мери Києва також заявив діючий мер столиці Віталій Кличко.

Головний санлікар Віктор Ляшко, якого в ЗМІ також називають одним з можливих кандидатів, назвав цю ідею "цікавою", але про рішення брати участь в електоральній гонці не заявляв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram