ГоловнаПолітика

Новинський заявив, що вилікувався від коронавірусу

"Висновок лікарів однозначний: я абсолютно здоровий".

Депутат Верховної Ради, бізнесмен Вадим Новинський заявив, що здав негативний тест на коронавірусну хворобу Covid-19 і тепер "абсолютно здоровий".

Про це йдеться в його фейсбуці.

"Сьогодні отримав негативний результат ПЛР-тесту на Covid-19. Після проведеного обстеження висновок лікарів однозначний: я абсолютно здоровий", - написав нардеп.

Він подякував усім, хто його підтримував "молитвами і добрим словом" і побажав якнайшвидшого одужання "всім, хто також захворів і сьогодні бореться з коронавірусом".

Про позитивний тест на коронавірус Новинський повідомив 15 квітня. При цьому нардеп зазначив, що ніяких симптомів не відчуває. У той же час він підкреслив, що має намір дотримуватися всіх рекомендацій лікарів і режим ізоляції, а всі особи, що контактували з ним, також пройдуть тестування.

Нагадаємо, що Вадим Новинський - один з найбагатших людей в Україні.

Йому належить група "Смарт-холдінг" з активами в гірничо-металургійному комплексі, суднобудуванні, сільському господарстві, машинобудуванні, будівництві.

Новинський - парафіянин УПЦ Московського патріархату і активно дає пожертви Києво-Печерській лаврі, що стала одним з найбільших осередків коронавірусу в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram