ГоловнаПолітика

"Кіборг" Терещенко оголосив про звільнення з Мінветеранів

Він також зазначив, що не коментуватиме кадрових змін у новому уряді.

"Кіборг" Терещенко оголосив про звільнення з Мінветеранів
Ирина Фриз (справа), Александр Терещенко и Оксана Гаврилюк
Фото: facebook.com/mva.gov.ua

Заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій, захисник Донецького аеропорту Олександр Терещенко заявив про своє рішення звільнитися з міністерства.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"На своїй посаді я пережив дві "ротації", об'єднання двох не надто об'єднуваних міністерств і ще купу всього. Сьогодні настав час Х. Ніколи не ставив власні амбіції вище від інтересів державних, але є межа, якої я не перетну за будь-яких умов", - написав Терещенко.

Він також додав, що не коментуватиме кадрових змін у новому уряді, але залишає за собою "право вирішувати бути чи не бути в команді нового міністра".

"Рішення мною прийнято. Два протилежних відчуття краять моє серце, - це полегшення і смуток. Полегшення, тому що за тиждень-два ти нікуди не поспішатимеш і не муситимеш планувати, реалізовувати, звітувати... Смуток, бо ти залишаєш незавершеними справи і людей, які тобі повірили. Однак коли маєш шкалу цінностей, вибір робити просто і це безперечний плюс. Заяву написано "власнопротезно", - додав Терещенко.

Терещенко також пообіцяв сумлінно виконувати свої обов'язки заступника міністра до затвердження на посаді його наступника.

Нагадаємо, міністром у справах ветеранів у новопризначеному уряді Дениса Шмигаля став Сергій Бессараб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram