ГоловнаПолітика

"Слуга народу" проведе засідання "малої фракції" перед звітом Гончарука в Раді

Кадрові питання не планують розглядати.

"Слуга народу" проведе засідання "малої фракції" перед звітом Гончарука в Раді
Гончарук в Раде (архивное фото)
Фото: Макс Требухов

Партія "Слуга народу" проведе засідання "малої фракції" перед звітом прем'єр-міністра Олексія Гончарука у Верховній Раді.

Про це LB.ua повідомило джерело у керівництві партії.

"Сьогодні ввечері проведемо засідання у форматі "малої фракції". Тема - завтрашній звіт Гончарука у Раді. Поки не вирішили: поїдемо ми до нього, або він приїде до нас для розмови", - розповів депутат.

Також, за словами співбесідника, завтра у парламенті під час години запитань до уряду і звіту прем'єра "ні про яку відставку мови бути не може, з огляду на імунітет на рік після прийняття Програми діяльності уряду". "Максимум - ми просто можемо взяти до уваги звіт", - пояснило джерело.

Що стосується нових кадрових призначень у Кабміні, які раніше анонсувалися, то, за словами джерела, не виключено позачергове засідання парламенту для розгляду цих питань.

"Ми увійшли у землю (почали розглядати законопроєкт про продаж землі, - ред.), тому за регламентом для розгляду інших питань порядку, у тому числі і кадрових, потрібно скликати позачергове засідання. Навряд чи це буде на наступному тижні, який не пленарний. Швидше за все, будемо використовувати досвід минулого скликання, коли таке засідання краще проводити у пленарний день, у перерві між ранковим і вечірнім засіданнями", - додав депутат.

Нагадаємо, 17 лютого Кабмін оприлюднив на своєму сайті 300-сторінковий звіт роботи уряду у 2019 році. Документ подали до Верховної Ради і представили у вигляді окремої веб-сторінки, де представлені топ 100 досягнень. 19 лютого комітет Ради з питань фінансів, податкової та митної політики заслухав звіт Кабміну.

У п'ятницю, 21 лютого, в рамках години запитань до уряду цей самий звіт у Раді представить прем'єр Гончарук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram