ГоловнаПолітика

До фракції "Слуга народу" приєднався ще один депутат

Олександр Санченко пройшов до парламенту після того, як Ірина Венедіктова стала в.о. голови Держбюро розслідувань.

До фракції "Слуга народу" приєднався ще один депутат
Фото: forum.creativity

До складу фракції "Слуга народу" увійшов ще один народний депутат - Олександр Санченко. Про це під час ранкового засідання парламенту повідомив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, передає "Укрінформ".

"Згідно з поданою заявою і відповідно до ч. 3 ст. 60 регламенту Верховної Ради, повідомляю про входження народного депутата Олександра Санченка до складу депутатської фракції політичної партії "Слуга народу"", - сказав Разумков.

Нагадаємо, Олександра Санченка визнала та зареєструвала народним депутатом ЦВК 16 січня 2020 року. Він пройшов під №137 у списку партії "Слуга народу" після того, як Ірина Венедіктова склала мандат і стала в.о. голови Державного бюро розслідувань.

31-річний Олександр Санченко народився в Сумах, отримав фінансову освіту в Міжнародному університеті фінансів і в сфері ділового адміністрування в Міжнародному інституті менеджменту. Працював директором з урядових відносин і корпоративної соціальної відповідальності фестивалю "Atlas Weekend".

До цього він заснував всеукраїнський конкурс краси, кмітливості та таланту "СтудМіс України", був співініціатором проєкту Kyiv Free Wi-Fi і координатором у Red Bull Ukraine.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram