ГоловнаПолітика

Разумков відвідає три області на півдні України з робочою поїздкою

Спікер Ради побуває в Херсонській, Миколаївській та Одеській областях.

Разумков відвідає три області на півдні України з робочою поїздкою
Фото: facebook/Владимир Струмковский

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков 22-23 січня відвідає Херсонську, Миколаївську та Одеську області з робочою поїздкою. Про це повідомив сайт ВР.

У середу Разумков візьме участь в офіційних заходах з нагоди Дня Соборності України в Херсонській області, відвідає Херсонську державну морську академію і підприємство "Данон Дніпро".

Під час поїздки в Миколаївську область заплановано відвідування держпідприємства "Науково-виробничий комплекс газотурбобудування "Зоря" - "Машпроєкт" і філії "Дельта-лоцман" державного підприємства "Адміністрація морських портів України".

23 січня спікер парламенту відвідає Одеську область, де побуває у військово-морському ліцеї ім. Володимира Безкоровайного, Одеському національному університеті ім. Мечникова, а також ознайомиться з роботою підприємств "Контейнерний термінал Одеса" і "Телекарт-Прилад".

Нагадаємо, 6 грудня повідомляли, що Разумков не боїться скандалів за участю фракції "Слуга народу" і впевнений, що президент Володимир Зеленський не буде достроково розпускати парламент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram