ГоловнаПолітика

Герасимов: переслідування Порошенка організовано, щоб приховати некомпетентність влади

"Політичні репресії проти опозиції - це частина загального наступу непрофесійної влади Зеленського на права і свободи громадян".

Герасимов: переслідування Порошенка організовано, щоб приховати некомпетентність влади
Фото: Lb.ua

Влада організувала політичні переслідування п’ятого президента України Петра Порошенка, щоб приховати гучні провали свого правління. Таку думку висловив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

"Таємний відпочинок Зеленського в Омані з імовірними секретними зустрічами з росіянами. Повна нездатність реагувати на складні безпекові кризи, продемонстрована після збиття українського літака російською ракетою в Ірані. Про некомпетентність президента Зеленського і відсутність інтелектуальної потуги керувати країною відверто заговорив навіть прем’єр-міністр Гончарук", - зазначив Герасимов.

Окрім того, на його думку, громадськість розчарована також новими зарплатами міністрів, а також їх рішенням нагороджувати себе місячними преміями в розмірі декількох окладів.

"За нової влади – некомпетентної, непрофесійної, брехливої і корумпованої – держава тримається винятково на тому запасі міцності, який за роки свого президентства створив Петро Порошенко і його команда. Щоб відволікти увагу від управлінської некомпетентності президента Зеленського, його уряду і всіх «слуг народу», владою прийнято рішення активізувати фальсифікацію десятків справ проти п’ятого президента.

Політичні репресії проти опозиції – це частина загального наступу непрофесійної влади Зеленського на права і свободи громадян, їхньої спроби збудувати замість європейської демократії абсолютну монархію, як Султанат Оман, чи диктатуру за прикладом Росії.  Чого варта лише найсвіжіша ініціатива «слуг» – запровадити кримінальну відповідальність для журналістів за поширення інформації, яку сама влада буде вважати недостовірною", - зазначив депутат.

При цьому він зауважив, що Петро Порошенко скасував заплановану закордонну поїздку. Сьогодні він сходив у ДБР і особисто отримав повістку у справі про проходження українських військових кораблів з української Одеси в український Маріуполь через Керченську протоку. У справі, яка стосується Мінських угод.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram