ГоловнаПолітика

У Києві вдруге затримали "продавця" зв'язків у Офісі президента

Шахрай обіцяв місце у "Слузі народу" за 750 тис. євро

Сьогодні, 26 листопада в Києві вдруге затримали чоловіка "зі зв'язками" в оточенні президента, який намагався продати місце в прохідній частині списку партії "Слуга народу" на наступних парламентських виборах. Про це повідомляє "Новий час" з посиланням на джерело в Офісі президента.

Фото: НВ
Фото: НВ

За інформацією співрозмовника, шахрай обіцяв місце у президентській партії за 750 тис. євро.

Чоловіка і його спільників затримали неподалік станції метро Чернігівська під час отримання усієї суми хабара. Їм закидають ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

Фото: НВ
Фото: НВ

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко відреагував на цю інформацію у себе на фейсбуці і запевнив, що Адміністрація президента не бере гроші за посади.

"Друзі, ще раз - ми гроші не беремо. Краще вкладіть в бізнес. І країні допоможете, і спати будете спокійно", - підкреслив він.

Нагадаємо, в жовтні цього року чоловік вимагав $150 тис. у кандидата на пост глави однієї з районних адміністрацій Київської області. Суд відпустив його під заставу в 153,6 тис. гривень.

1 листопада правоохоронці також затримали шахрая, який представлявся "позаштатним помічником і близьким другом" майже всіх вищих осіб держави. Він "продавав" посади в держорганах за $1,5 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram