ГоловнаПолітика

У "Слузі народу" знайшли ще одного депутата, якого раніше судили

Чоловік побив водія у Тернополі і отримав умовний термін.

У "Слузі народу" знайшли ще одного депутата, якого раніше судили
Фото: nova.te.ua

Депутата Верховної Ради від "Слуги народу" Андрія Богданця в серпні 2015 року засудили до двох років обмеження волі умовно за побиття водія в Тернополі, яке сталося 18 листопада 2014 року.

Про це йдеться в вироку Тернопільського міськрайонного суду, посилання на який в своєму телеграм-каналі оприлюднив колишній нардеп Ігор Мосійчук. Про те, що Богданця раніше судили, ще кілька місяців тому повідомляли тернопільські видання "Нова" і "Думай", але тоді на це не звернули увагу.

Богданця визнали винним за ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Потерпілий водій отримав закриту черепно-мозкову травму у вигляді переломів кісток черепа, забою м'яких тканин лівої половини обличчя та струс головного мозку.

Обвинувачений свою провину визнав повністю і апеляцію не подавав.

Під час призначення покарання йому врахували визнання провини, щире каяття, утримання двох неповнолітніх дітей і участь в АТО в складі батальйону "Січ" (13 березня - 20 квітня 2015 року обвинувачений був у Слов'янську, Кураховому і Пісках).

У серпні 2016 року за підсумками річного випробувального терміну суд звільнив Богданця від покарання.

Нагадаємо, що минулого тижня стало відомо, що депутата Романа Іванісова з "Слуги народу" в 90-ті роки судили за групове зґвалтування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram