ГоловнаПолітика

Зеленський заявив про виключення зі "Слуги народу" третього нардепа

Він сказав, що в партію "набрали людей з народу".

Зеленський заявив про виключення зі "Слуги народу" третього нардепа
Владимир Зеленский
Фото: president.gov.ua

Зі "Слуги народу" виключили третього народного депутата. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеоролику, оприлюдненому 25 листопада на офіційному YouTube-каналі президента

"Третього депутата - за кількістю, я маю на увазі - виключили з партії "Слуга народу", і ми цим пишаємося, тому що у нас триває очищення. Набрали людей з народу, звичайних людей, і завжди говорили, що якщо будемо знаходити щось кримінальне, якісь новини будуть про договірняки або кримінальні справи - будемо виключати", - заявив президент.

Першими двома виключеними парламентаріями стали Ганна Скороход і Антон Поляков

Зеленський не назвав імені третього виключеного нардепа, проте раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявляв, що після появи в ЗМІ інформації про судимість Романа Іванісова за групове зґвалтування, що відбулося в 1995 році, той повинен вийти з фракції. Повернутися в неї, за словами Арахамії, парламентарій зможе, якщо доведе відсутність цієї судимості.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Іванісова затримали в 1995 році і він відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування жінки.

Пізніше факт злочину підтвердила сама жертва зґвалтування. За її словами, крім Іванісова, в цьому брали участь ще три людини, серед яких - син колишнього мера Бердянська. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram