ГоловнаПолітика

Порошенко відвідав Гонтареву в Лондоні

Експрезидент подарував ексголові НБУ футболку з її зображенням.

П'ятий президент України Петро Порошенко відвідав ексглаву Нацбанку Валерію Гонтареву після ДТП в Лондоні . Про це він написав у facebook.

За його словами, Гонтарева зараз не просто тримається, а "бореться за Україну".

"Валерія не тільки сильний менеджер, але і сильна особистість. Коли треба було наражатися на небезпеку, щоб захистити кошти десятків мільйонів вкладників Приватбанку, - вона не зламалася. Коли треба було брати відповідальність за складні рішення, щоб врятувати від колапсу всю банківську систему країни, - вона не зламалася. Не зламається і тепер, коли опоненти, переслідуючи її, не цураються бандитських прийомів. І самі стають бандитами", - написав Порошенко.

Фото: https://www.facebook.com/petroporoshenko/

Нагадаємо, що Валерія Гонтарева зараз проживає у Великобританії, оскільки після звільнення з НБУ отримала місце в Лондонській школі економіки.

Наприкінці серпня 2019 року вона потрапила в Лондоні під машину і була госпіталізована. На неї чекає тривалий курс реабілітації після отриманих травм.

На початку вересня 2019 року у центрі Києва згорів автомобіль невістки Гонтаревої. 12 вересня співробітники ДБР вломилися в її квартиру в центрі Києва.

Вночі 17 вересня Гонтаревій спалили будинок в селі Гореничі під Києвом.

Ексглава НБУ заявляла, що якщо її "продовжать гнобити", вона буде просити політичного притулку у Великобританії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram