ГоловнаПолітика

Петиція за збереження Уляни Супрун на посаді міністра охорони здоров'я набрала більш ніж 25 тис. голосів

До кінця петиції залишилося ще вісім днів.

Петиція за збереження Уляни Супрун на посаді міністра охорони здоров'я набрала більш ніж 25 тис. голосів
Фото: МОз

Петиція про збереження Уляни Супрун на посаді голови Міністерства охорони здоров'я набрала необхідні 25 тисяч голосів. Про це свідчить сайт президента України, на якому була зареєстрована петиція.

Петицію зареєстрували 5 червня, її автор Дмитро Ткач. На цей момент петиція набрала більш ніж 25 200 голосів. До кінця петиції залишилося ще вісім днів.

"За останні роки почалася безпрецедентна трансформація системи охорони здоров'я. Треба дозволити команді на чолі з Уляною Супрун продовжити трансформацію системи охорони здоров'я за затвердженими планами до моменту відчуття незворотності процесів", - ідеться в тексті петиції.

Нагадаємо, наприкінці липня Уляна Супрун розповіла, що в разі відставки з МОЗ продовжить роботу над змінами в системі охорони здоров'я.

Крім того, якщо вона не увійде в наступний склад Кабміну, Супрун планує видати книгу про здоровий спосіб життя і залучати іноземні інвестиції в українську систему охорони здоров'я.

Джерело LB.ua повідомило, що сьогодні основним кандидатом на голову МОЗ визначено ексголова Одеської ОДА Максима Степанова. У нього вже була розмова на цю тему з Олексієм Гончаруком. Очікується, що сьогодні ввечері у Степанова також відбудеться зустріч з Володимиром Зеленським.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram