ГоловнаПолітика

Гриценко може піти з посади голови "Громадянської позиції", - ЗМІ

29 вересня відбудеться з'їзд партії, на якому буде визначено план її дій.

Гриценко може піти з посади голови "Громадянської позиції", - ЗМІ
Анатолий Гриценко
Фото: gp.org.ua

Після програшу партії "Громадянська позиція" на позачергових парламентських виборах Анатолій Гриценко розглядає варіант піти з посади її лідера.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

За інформацією видання, 29 вересня відбудеться з'їзд партії, на якому визначать план її дій на середньострокову перспективу.

Коментуючи невдалий результат "Громадянської позиції" на виборах (1,04%), один з членів її штабу сказав, що головною помилкою було те, що Гриценко незабаром після перемоги Володимира Зеленського дав зрозуміти, що підтримує нового президента.

"Свою роль могло зіграти і те, що в першій п'ятірці "Громадянської позиції" були люди, які асоціювалися ще з "Нашою Україною" Віктора Ющенка - Микола Томенко і Микола Катеринчук. А це очевидно суперечило головному тренду нинішнього виборчого циклу - запиту на нові обличчя", - зазначає видання.

Нагадаємо, Гриценко також брав участь у виборах президента України і посів п'яте місце з результатом 6,91% голосів. Тоді його підтримав мер Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий. Після президентських виборів "Громадянська позиція" вирішила брати участь у виборах Ради окремим списком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram