ГоловнаПолітика

ДСНС перейшла на посилений режим роботи на час виборів

У місцях розташування виборчих дільниць чергуватимуть пожежники і вибухотехніки.

ДСНС перейшла на посилений режим роботи на час виборів
Фото: kyivobl.dsns.gov.ua

На період проведення позачергових виборів у Верховну Раду з 9 години 15 липня підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій перейшли на посилений режим несення служби.

Про це повідомляють на сайті ДСНС.

"Так, в останній тиждень перед виборами організовано цілодобове чергування оперативних груп для здійснення моніторингу ситуації щодо надзвичайних ситуацій і небезпечних подій, координації дій сил і засобів ДСНС, а також взаємодії з правоохоронними та іншими державними органами, які забезпечують безпеку на об'єктах, задіяних у проведення виборів", - йдеться в повідомленні.

У будівлях, де розміщені виборчі дільниці, для забезпечення швидкого реагування на випадок виникнення надзвичайних ситуацій організовано чергування пожежних постів. Крім того, на місцях також будуть чергувати піротехніки.

"У готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває й авіація ДСНС", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, Нацполіція також переведена на посилений варіант несення служби до 28 липня у зв'язку з позачерговими виборами Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram