ГоловнаПолітика

Питання Криму не має сходити з порядку денного, - постпред Зеленського

Президент на КПВВ "Чонгар" представив нового постпреда в АР Крим Кориневича.

У ході робочої поїздки в Херсонську область 13 липня Володимир Зеленський на КПВВ "Чонгар" представив нового представника президента України в АР Крим Антона Кориневича.

Про це інформує пресслужба представництва президента в АР Крим.

Владимир Зеленский и Антон Кориневич на КПВВ "Чонгар" 13 июля 2019 года
Фото: ppu.gov.ua
Владимир Зеленский и Антон Кориневич на КПВВ "Чонгар" 13 июля 2019 года

"Ми будемо максимально робити все, щоб кримське питання не сходило з порядку денного і щоб максимально забезпечити захист прав громадян України, які проживають у тимчасово окупованому Криму, і внутрішньо переміщених осіб з Криму. Для нас пріоритетом є люди і захист їхніх прав", - наголосив Антон Кориневич.

Він зазначив, що представництво президента реагуватиме на ті порушення, які відбуваються на тимчасово окупованій території Криму, і робитиме все, щоб полегшити життя кримчан на території материкової України.

"Представництво президента  працюватиме в рамках такої тріади: питання Криму сьогодні для України - це питання зовнішньої політики, питання внутрішньої політики і питання міжнародно-правової боротьби. І в цьому ключі ми будемо працювати", - наголосив він.

Як повідомлялося, Кориневич був призначений постійним представником президента Зеленського в Криму 25 червня. Кориневич - заступник директора з науково-педагогічної роботи Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, кандидат юридичних наук, доцент.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram