ГоловнаПолітика

Яценюк: резолюція ООН знову збила пиху Росії

Всесвітня Організація чітко говорить Москві: "Не брешіть, припиніть нарощувати зброю, забирайтеся геть з України і нарешті заспокойтеся".

Яценюк: резолюція ООН знову збила пиху Росії
Фото: nfront.org.ua

"Учора російську пиху знову збито. Генеральна Асамблея ООН схвалила безпрецедентно жорстку резолюцію на підтримку України і з вимогою демілітаризації Криму. Прекрасна відповідь на вчорашні репліки Кремля про якісь "провокації" з українського боку", - підкреслив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook 18 грудня.

"Цей важливий документ продовжує і розвиває корпус міжнародних документів з протидії агресії Росії, який наш уряд розпочав формувати зі схвалення історичної резолюції Генеральної Асамблеї ООН 24 березня 2014 року", - наголосив він.

Навіть така складна структура, як Всесвітня Організація, чітко каже Москві: "Не брешіть, припиніть нарощувати зброю, забирайтеся геть з України і нарешті заспокойтеся", - підкреслив лідер НФ.

Арсеній Яценюк висловив вдячність українським дипломатам і всім партнерам України за важливу новину.

"Пам’ятаймо про підтримку тих, хто виступив на користь резолюції. І не забуваймо тих, хто проголосував проти. Їм варто поспівчувати - вони голосували проти себе", - написав Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram